EVENT: Cognac et Plus… | Proeverij 🗓

De verkoop van cognac is in de afgelopen 20 jaar verdubbeld. De huidige generatie rappers laten graag zien dat zij van een mooie cognac houden en de multinationals hebben daar helemaal geen probleem mee. Het nummer Pass the Courvoissier opgenomen door Busta Rhymes in samenwerking met P. Diddy en Pharrell Williams leverde het merk een omzetstijging van 30% op in de States.

 Cognac  is een drank die tot de verbeelding spreekt. Als je een groot cognacglas inschenkt met een mooie cognac en je kijkt hiernaar dan zie je jezelf wegzakken in een diepe fauteuil voor een brandende open haard met op de achtergrond het tikken van de regen op het dak.

De line-up van deze avond zal bestaan uit hoog gewaardeerde cognacs en armagnac. De proeverij is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde cognac genieters. Klik hier om u in te schrijven!

De avond wordt verzorgd door Zonneveld uw Topslijter in samenwerking met Grand Café de Waker.

Agenda