EVENT: Whiskyproeverij Speyside-seeing 🗓

De Speyside in Schotland is de regio waar de meest bekende distilleerderijen ter wereld gevestigd zijn. Een regio die is afgescheiden van de Highland regio omdat het karakter van de whiskies die hier hun oorsprong hebben sterke overeenkomsten zouden vertonen, maar is dat nog steeds zo en ervaren wij als Waker Connoisseurs dit ook zo?

Deze avond is de kans bij uitstek om dit te proeven en hier uw mening over te vormen. Wij hebben hiervoor een mooie selectie Speyside whiskies bij ons en maken jullie hier met enthousiasme deelgenoot van.

De line-up van deze avond zal bestaan uit verschillende single malt whisky uit de speyside, Schotland. De proeverij is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde whisky genieters.

Bestel via deze link uw kaarten, vol = vol!

Agenda