EVENT: DOWN-TOWN | 22 juni 🗓

Grand café De Waker organiseert tijdens de Week van de Cultuur op zaterdag 22 juni in samenwerking met de Historische Vereniging Maassluis een avond vol met nostalgie. Patrick Herrebout zal in de Monstersche Sluiszaal muziek draaien uit Down-Town om en nabij de periode 1977 – 1981, de zogenaamde Theo Lejeune ‘Disco’ periode. Deze muziek is het handelsmerk van Discotheek Down-Town, die in die periode in heel Nederland bekend stond. Discotheken die zich specialiseerden in Amerikaanse discomuziek, die je normaliter niet op de Nederlandse radio hoorde, waren er toen maar weinig. Discotheek Down-Town aan de Haven 20 was er zo één, en had daardoor bezoekers uit het hele land. Met behulp van de beamer zullen er oude beelden op het scherm vertoond worden.

Een avond los gaan en dansen op deze muziek? Kom dan op zaterdagavond 22 juni naar Grand café De Waker. Iedereen is welkom maar het is natuurlijk extra speciaal voor die Maassluizers die de Down-Town periode zelf meegemaakt hebben.

De avond begint om 21.00 uur en de entree kost € 10,- (inclusief een drankje). Kaarten zijn verkrijgbaar aan de bar van De Waker.

Gegroet namens De Waker en de HVM.

from to
Agenda