EVENT: Voorjaarsfair Maassluis | 25 mei 🗓

Op zaterdag 25 mei vindt voor de achtste keer de Voorjaarsfair plaats! Een gezellig zomers evenement in het sfeervolle en historische Stadshart van Maassluis. Lokale winkeliers zetten de mooiste zomerartikelen in de spotlights en hebben op die dag leuke acties en aanbiedingen. In het Stadshart zijn vele kramen en activiteiten te vinden.

Volgende week zaterdag is de Voorjaarsfair! In de vlieten van het Stadshart zijn wederom leuke activiteiten. Vanaf 11 uur kunnen de kinderen op de Noord-en Zuidvliet in de Aqua bubbels en de peddel bootjes stappen.

De kinderen kunnen niet alleen varen, maar ook knuffelen met dieren van de kinderboerderij, springen op een springkussen, paardrijden, knutselen en zich prachtig laten schminken.

De Bloemhof is ingericht als streekmarkt! Denk aan vers brood, koeken, verse eieren, heerlijke kaas en echte boeren zuivel.

De Markt is ingericht als foodplein. Hier kunnen bezoekers hapjes direct opeten of meenemen. Denk aan een heerlijk broodje gyros, broodjes carpaccio, lekkere hamburgers, stroopwafels, smoothies.

Ook kunnen bezoekers hun dorst lessen op 1 van de vele terrasjes, een ijsje scoren of poffertjes eten.

Ook aan de muziek is gedacht! Dankzij de bijdrage van alle ondernemers op de Markt zal coverband ‘Petit Acoustique’ zorgen voor een spetterend optreden in de tent, die te vinden is op de Markt.

Vanaf 17:00 uur zorgen zij voor livemuziek in de tent.

Een evenement voor jong & oud, wat je eigenlijk niet mag missen!

Agenda