Back2Disco | zaterdag 28 december 2019 🗓

Deze avond brengt een internationaal gezelschap naar Maassluis.
Allereerst is daar DJ Ton Flasza uit Detroit. Eind jaren 70 wereldberoemd in de wijde omgeving als DJ in Down-Town en de Vlaardingse club PeeDee. Inmiddels jaren woonachtig in de Verenigde Staten maar nog steeds elke vrijdagnacht te beluisteren via het internet radiostation Crib Radio.

Als bijzondere act hebben wij de zangeres Christine Wiltshire uit Brooklyn, New York.
Ooit begonnen als zangeres bij Luther Vandross. Daarna heeft zij de vocalen verzorgt op vele Disco hits. Neem bijvoorbeeld ‘Keep on Jumpin’ en ‘In the bush’ van de groep ‘Musique’. En niet te vergeten alle lead vocals op de bekende EP van ‘Poussez!’ met o.a. de hits ‘Come on and do it’ en ‘Never gonna say goodbye’. Haar grootste bekendheid heeft zij gehaald met het nummer ‘Weekend’ van ‘Class Action’. Dit nummer heeft wereldwijd in vele reguliere pop hitlijsten gestaan.

Niet te vergeten is daar ook de lokale DJ Pat. Deze kennen wij o.a. van de Down-Town tribute in juni van dit jaar. Op die avond weefde hij vele Down-Town klassiekers aaneen tot groot genoegen van de bezoekers.

BACK2DISCO beloofd een avond te worden waar je niet stil kan blijven staan op de 70’s & 80’s Disco geluiden.

Bestel hier je tickets!

from to
Agenda