Seizoenskaart

Voorgerechten

beef tataki - €16,50

Zoetzure rode ui, rode peper en wasabi mayonaise

zalm - € 16,50

Licht gerookt, met avocado crème en gepofte tomaat

tartaar van tomaat - €16,50 (V)

Knoflook, parmezaanse kaas, peterselie, aubergine kaviaar

buikspek - €16,50

Appelstroop, frisee, krokante wortel

Hoofdgerechten

gepocheerde kabeljauw - €26,50

Mosterd beurre blanc, gnocchi, kappertjes

zalm - € 26,50

Sesam citrus saus, spinazi, wasabi kletskop

kalfsoester - €26,50

Rösti, groene asperges, porcini marsala jus

knolselderij steak - € 26,50 (V)

Chimichurri, rucola

Desserts

hemelse modder - €9,50

Hazelnoot blondie, crème van karamel chocolade

tartelette met mangochutney - € 9,50

Yuzu crème, passievruchten bol

Scroll to Top